WE MANAGE SECURITY

R&T consultancy is een onafhankelijk adviesbureau gespecialiseerd in veiligheid in de ruimste zin van het woord. U bent bij ons op het juiste adres voor al uw vraagstukken inzake security en safety en kan hierbij rekenen op 100% onafhankelijk advies. Hierdoor krijgt u de garantie dat de aanbevolen oplossingen volledig op uw maat geschreven zijn en een meetbare impact hebben op uw bedrijfsprocessen.

R&T consultancy werd opgericht met als missie:

“Het aanbieden van geïntegreerde en resultaatsgerichte beveiligingsoplossingen in aansluiting op de bedrijfscultuur en –strategie van de klant, zodat onafhankelijkheid, professionaliteit, partnership en creativiteit centraal staat.”

R&T consultancy behoort tot de R&T Group, waarvan ook de bedrijven Robrechts & Thienpont België, SCOPE en Praetorian Engineering deel uit maken. Samen hebben deze bedrijven meer dan 55 jaar ervaring in security consultancy, elk met hun eigen focus of specialisatie:

Robrechts & Thienpont België

Als toonaangevende Belgische autoriteit in onafhankelijk beveiligingsadvies, biedt Robrechts & Thienpont strategische, 360° oplossingen voor kritieke omgevingen met een globale & geïntegreerde aanpak via ontwerp, bewezen methodologieën, concepten, en functioneel-technische specificaties. Als onderdeel van de R&T Group, is Robrechts & Thienpont actief over heel Europa.

Scope

Als pionier is SCOPE de onafhankelijke beveiligingsadviseur die flexibel operationele ondersteuning biedt én doelgericht de meest pragmatische en kostenefficiënte oplossing op maat ontwikkelt.

Praetorian Engineering

Praetorian Engineering is voor vitale infrastructuur dé partner in blast en fire mitigation. Zij berekenen de impact van explosies op gebouwen en installaties en dit zowel in de procesindustrie als in het kader van terreuraanslagen. Zij formuleren op academisch niveau maatschappelijk verantwoorde aanbevelingen op basis van structurele impactanalyse, risicobeoordeling en engineeringontwerp.