Opdrachten

Security in het nieuwe hoofdkantoor

Security in het nieuwe hoofdkantoor

Voor deze klant uit de bancaire sector hebben wij reeds meerdere opdrachten mogen uitvoeren. Hierdoor werd een duurzame relatie opgebouwd, waarbij wij de klant zowel op het vlak van strategie & beleid tot en met de toepassing van de juiste security technologie hebben mogen ondersteunen.

Deze opdracht was het “ondersteunen van Facility Management met de aanwezige kennis, ervaring en energie tijdens het traject om te komen tot contractering van een ‘passende’ professionele leverancier & implementatie van de geselecteerde beveiligingsinstallaties voor het nieuwe hoofdkantoor”.

Wij hebben als ‘sparringspartner’ mogen fungeren voor de projectorganisatie met betrekking tot het selecteren van de -voor deze klant- juiste security integrator. Daarnaast hebben wij een functioneel PvE/programma van eisen opgesteld om moderne securitysystemen zoals camera, intercom, inbraak, toegang, parkeren inclusief een overkoepelend security management systeem te selecteren volgens het SAAS/security as a service principe.

Nadat alle technische en organisatorische ‘obstakels’ besproken en besloten waren, hebben wij onze opdracht afgesloten en kunnen overdragen naar de projectorganisatie, die de begeleiding van het installeren van de security systemen hebben opgepakt.